Synsprøve

Synsprøve - Bestil tid allerede i dag hos Smukt Syn Skanderborg 

Hvis du mistænker, at du ser dårlig eller at dit syn er blevet forværret, så er det på tide at booke en synstest. En synstest afdækker om du har brug for synskorrigering igennem briller eller kontaktlinser eller om det er på tide at skifte de gamle briller ud med et par nye. Hos Smukt Syn står vores kompetente optikere klar til at give dine øjne opmærksomhed, faglighed og kvalitet.  

Synsprøve – briller 

Hos Smukt Syn forhandler vi højkvalitets briller med omtanke for dig og dit syn. Som ny kunde kan du booke en synstest, hvor vi vil se nærmere på dine øjne og fortælle, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi tager dine øjne og dit helbred alvorligt og undersøger dit syn grundigt. Ud fra resultatet af synsprøven tager vi en dialog om, hvilke ønsker og behov, du måtte have.  

Hvis det viser sig, at du har en synsfejl, så vil vores optiker vejlede og guide dig videre i processen. Vi sætter en ære i at give en ærlig og kompetent vejledning hver eneste gang. Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsbriller, hvor du har mulighed til at finde et par unikke og personlige briller. Hos os kan du finde briller, som giver dit ansigt karakter, og som fremhæver dine smukkeste sider. I og med at vi ikke kun forhandler kædeindkøb, så kan vi tilbyde helt unikke briller i en høj kvalitet og til den bedst mulige pris. Hvis du endelig skal have briller eller brilleglas, så er Smukt Syn i Skanderborg stedet at købe dem.  

Synsprøve – kontaktlinser 

Når du har booket en synstest, så ser vi selvfølgelig nærmere på, hvad dine øjne har brug for, for at du skal få den bedst mulig livskvalitet. Hos os tager vi os tid til at lave en grundig undersøgelse af dine øjne, så vi er helt sikre på, at vi kan vejlede dig på den bedst mulige måde. Vi er eksperter i både briller og kontaktlinser, og kan guide dig til at træffe det valg, som er bedst for dig. 

Sammen med vores optiker kan du beslutte, om du ønsker briller eller kontaktlinser. For mange vil en kombination være den mest optimale løsningen. Heldigvis er udviklingen af kontaktlinser kommet så langt i dag, at kontaktlinser kan gå ind at korrigere for flere forskellige synsfejl. Hvis du er nærsynet eller langsynet, så kan kontaktlinser korrigere dette på ypperste vis. Men kontaktlinser vil også kunne bruges af dig med bygningsfejl eller som har en aldersbetinget synsfejl. Hos os kan du få et billigt kontaktlinseabonnement, som sørger for at du får en forbedret hverdag.  

Synstest - Få tjekket dit syn 

Det er mange gode grunde til, at du skal få tjekket dit syn med synsprøver. Selvfølgelig er det vigtig, at dine øjne funderer godt i hverdagen, men en synstest er også en måde at holde øje med dine øjnes sundhed og dermed også dit helbred. Vores optiker vil undersøge dine øjne for synsfejl, samt se nærmere på øjets almene sundhedstilstand. Vi tjekker for grøn stær, grå stær og øjeforkalkning, så du kan være sikker på, at der ikke ligger en øjensygdom og ulmer bagved øjenlåget.  

Vi ser selvfølgelig nærmer på, om du er nærsynet, langsynet eller har en bygningsfejl, inden vi måler dine styrker. Vi ser også nærmere på dine øjnes evne til at arbejde sammen altså dit samsyn. Du vil typisk få en testbrille, som vores optiker justerer ud fra dine styrker. Når du kigger igennem testbrillen, vil du kunne opleve synskorrektionen i virkeligheden, og vi kan dermed optimere de forskellige styrker, så du får så godt et syn som overhovedet mulig. Hvis vi vurderer at din synsfejl kan korrigeres, så aftaler vi et videre forløb.

Hos os er du i trygge hænder fra det øjeblik du kommer ind ad døren, og vi vil sørge for, at du får præcis de briller eller kontaktlinser, som du ønsker dig.