Kontaktlinser

Kontaktlinser - Køb kvalitets kontaktlinser fra kun 256,-/mdr. 

Er du træt af duggede brilleglas? Føler du dig begrænset, når du dyrker sport på grund af brillerne? Heldigvis findes der ypperlige kontaktlinser, som passer til dit behov. Kontaktlinser skaber mindre gener i forbindelse med sport og regnvejr, og kan tilmed skabe et bedre synsindtryk end brillerne. Smukt Syn forhandler kvalitets kontaktlinser, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kontaktlinse. 

Billige kontaktlinser af høj kvalitet 

Flere og flere danskere har opdaget fordelen ved at bruge kontaktlinser. 6-8 % af befolkningen bruger i dag kontaktlinser og tallet er voksende. Udover at det for nogle med meget nær- og langsynethed kan give bedre synsindtryk, så er det rart at slippe for brillerne en gang imellem. Specielt for dig med en aktiv tilværelse, så kan det give mindre gener. Kontaktlinser er nemlig perfekte til dig, som dyrker sport eller som tilbringer meget af tiden udendørs. Det kan også være af rent kosmetiske grunde, at man vælger kontaktlinser. Mange vælger at kombinere brugen af kontaktlinser og briller. På den måde kan man vælge det, som passer bedst til ens humør og planer.  

Der har været stor udvikling i kvaliteten af kontaktlinser igennem de seneste år, og i dag er det mulig at korrigere både for afstands- og læsesyn med kontaktlinser. Kontaktlinser bliver derfor brugt af mennesker i alle aldersgrupper. Hos Smukt Syn mener vi, at kontaktlinser er en tillidssag. Vi forhandler derfor kun kvalitetslinser og kan hjælpe med at finde den helt rigtige linse til dig.  

Vores optiker hjælper dig selvfølgelig også godt i gang med brugen af dine nye linser, så du kan føle dig helt tryg og komfortabel, inden du tager kontaktlinsen med hjem. Kontaktlinser kan være et godt alternativ til brillen uanset, om du har brug for månedslinse, døgnlinse, linser med læsefelt eller behov for bygningsfejlskorrektion.  

Hvilke kontaktlinser skal jeg vælge? 

Vi deler kontaktlinser op i bløde og hårde linser, som der igen findes flere varianter af. De bløde kontaktlinser er helt klart de mest almindelige i Danmark. Denne type kontaktlinser former sig efter øjet, og hviler på bindehinden. Den hårde kontaktlinse, er stive linser, som hviler på hornhinde eller hornhinde og bindehinde, den former sig derfor ikke efter øjet på samme måde. Hvilken kontaktlinse du skal vælge, afhænger af dit behov og ønske til, hvordan du vil bruge den.  

Vi er med til at hjælpe dig med at vurdere om, du skal bruge en enkelstyrke, bygningsfejl eller flerstyrke, og om du skal have en linse, som du skifter hver dag eller en du kan beholde på over længere tid. Det er her vores kompetente optiker kan brilliere med sin kunnen.  

Vores optiker er nemlig specialist i kontaktlister, og kan rådgive dig i, hvilke kontaktlinser, som vil give den bedste effekt for dig og dit syn. Der er som sagt stor forskel på, hvor tit kontaktlinsen skal skiftes, og hvordan man plejer sin kontaktlinse. Alt dette vil vores optiker informere dig om og selvfølgelig tage med i overvejelserne, når du skal vælge kontaktlinser.  

Kontaktlinser på abonnement 

Smukt Syn forhandler billige kontaktlinser på abonnement. Hos os kan du få kvalitetslinser for 256 kroner om måneden inklusiv kontaktlinsevæske. Kontaktlinser behøver altså ikke at vælte budgettet. Når du køber et abonnement på kontaktlinser, så er du sikker på, at du får de bedste linser på markedet til den bedste pris. Hvis du har spørgsmål til dine kontaktlinser, så står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.  

Uanset om du vælger 1-dags linser, døgnlinser eller andre kontaktlinser, så vil vi være med igennem hele processen, og sørge for at du får de kontaktlinserne, som giver mening for dig og din hverdag. Hvis du ønsker at købe en kontaktlinse-brille kombination, så finder vi selvfølgelig også de helt perfekte briller til dig.  

Kom ind til en uforpligtende synsprøve, og se om kontaktlinser er noget for dig. Du kan ringe til os på 20 86 43 44 eller du kan klikke på linket her: Book tid til synsprøve, for at booke tid online.

Vi glæder os til at høre fra dig!