Brilleleje

Brilleleje - En smartere måde at bruge briller på 

Kan du hellere ikke nøjes med et par briller? Som brillebruger oplever man nogle gange, at ens briller ikke harmonerer med ens tøj eller simpelthen ikke passer til ens humør. Det er dage, hvor man har lyst til at stikke ud af mængden og der er dage, hvor man ønsker at være så anonym som mulig. Med brilleleje hos Smukt Syn kan du altid have en brille, som matcher dit behov. Fyld din brillegarderobe op med brilleleje hos Smukt Syn.  

Udvid din brillegarderobe med brilleleje 

Lige som man har brug for forskelligt tøj at vælge imellem, kan man have brug for nogle forskellige briller at vælge imellem. For de fleste er det en dyr løsning. Heldigvis kan Smukt Syn tilbyde en billig brilleleje ordning for dig, som ikke kan nøjes med ét par briller. Med leje af briller kan du få mulighed for at have en hel brillegarderobe uden, at du skal betale flere tusinde kroner for det. Leje af briller, er perfekt for dig, som ønsker flere valgmuligheder og som længes efter at skifte briller efter behov. Hvis du har en varieret brillegarderobe, så har du altid et par briller, som du føler dig tilpas med.  

Det at vælge briller kan trække tænder ud. Det er meget svært at udvælge et par blandt flere smukke modeller, og mange af vores kunder ønsker at købe både et, to og tre par briller med hjem.  Med brilleleje er dette mulig. Smukt Syn brilleleje giver dig mulighed for at fremstå fra din bedste side på alle døgnets tider dag efter dag. Som medlem af en brilleleje ordning, så betaler du fra 980 kroner i startgebyr for stel og glas med det bredeste læsefelt. Du kan leje helt op til 16 par ad gangen og dermed have en veludstyret brillegarderobe. Man kan derfor se på det som en abonnementsordning, som var det kontaktlinser du abonnerede på. 

Der er mange fordele ved brilleleje 

Brilleleje er perfekt for dig, som har svært ved at vælge eller som ikke vil bindes fast til et enkelt stilmæssigt udtryk. Som abonnent kan du glæde dig over muligheden for at vælge lige de briller, som fuldender dagens humør og dine stilmæssige skift. Det kan være, at du har et arbejde, hvor du fungerer i forskellige roller, hvor det kunne være dejligt at skifte briller efter behov og ønske. Med brilleleje kan du skifte briller lige, når du har lyst uden at tømme pengepungen.  

En af fordelen med brilleleje er, at du slipper for at skulle købe nye briller hvert eneste år. Hvis brillerne er i brug hver eneste dag, så kan man hurtig blive træt af sine briller. Der vil derfor hurtig opstå et nyt behov for nye briller. Med brilleleje slipper du for frustrationer over dine gamle briller. Du kan udvide din brillegarderobe med helt op til 16 briller og kan møde hver eneste dag med dugfriske briller.  


Få professionel vejledning ved leje af briller 

Når du skal vælge briller, så er det selvfølgelig afgørende, at brillerne sidder godt og er med til at gøre dig endnu smukkere. Hos Smukt Syn har vi fokus på at give dig højkvalitets briller, som du bliver glad for. Hvis du ønsker at blive en del af vores brilleleje ordning, så kan du være sikker på, at du får et bredt udvalg af kvalitetsbriller, som optimerer dit syn og som er med til at komplimentere dit ansigt på smukkeste vis.  

Vores optiker er uddannet til at vælge briller, som passer din ansigtsform og dine farver. Når du har mulighed for at vælge mellem flere briller, så kan du være sikker på, at du får en brillegarderobe, som gør dig til den smukkeste brillebruger i hele byen. Smukt Syn forhandler helt unikke brillestel. Du kan derfor finde briller, der skiller sig ud og som gør, at du bliver lagt mærke til, hvor end du går. Med brilleleje kan du få opmærksomhed for dine nye briller flere gange om ugen.