Brilleglas

Find de perfekte brilleglas hos Smukt Syn Skanderborg 

De perfekte briller er en kombination af det perfekte brillestel og brilleglas. Hos Smukt Syn får du begge dele. Som kunde hos os får du en brille, som er tilpasset dit behov for synsløsning og en brille, som komplimenterer din skønhed på smukkeste vis.   

Brilleglas typer 

Lige som du selvfølgelig skal vælge det brillestel, som passer bedst til dit ansigt og dine farver, så skal du også vælge brilleglas, der er det bedste for dit syn. Meningen med en brille er, at du skal optimere dit syn og derigennem få større livskvalitet.  Dette kan vi hjælpe dig med. Vi forhandler kvalitets brilleglas til ethvert behov. Hos os får du rådgivning igennem hele processen med hensyn til at udvælge et par nye briller. Vores optiker vil rådgive og vejlede dig igennem hele processen og sørge for, at du får de helt rigtige brilleglas til dit behov.  

Hos Smukt Syn forhandler vi et bredt udvalg af brillestel. Vi er ikke bundet af kedelige kædeindkøb, men forhandler de stel, som vi mener er de smukkeste og de bedste. Hos os går vi op i kvalitet og leverer kun briller og brilleglas, som vi kan stå inde for. Du kan derfor trygt lade os være behjælpelige med dit nye brillekøb. Vores kompetente optiker ved alt om de forskellig brilleglas og sørger for, at du får brilleglas, som er designet til dit behov. Vi vejleder dig i forhold til, om du skal vælge brudsikre briller, polariserede glas, eller glas med indbygget solbrille. Uanset hvad du er på jagt efter, står vi klar til at hjælpe.  

Enkeltstyrkeglas 

Heldigvis findes der forskellige brilleglas typer, så du har mulighed for at få lige præcis det glas, som matcher din synsfejl. Hvis dit behov hovedsagelig er at bruge brillerne til en funktion, så er en enkeltstyrkebriller det rigtige valg. En enkeltstyrke brille er optimal, hvis du skal bruge den til at se over større afstande f.eks. bagved rattet på landevejen eller hvis du arbejder foran en computerskærm. Til dig som elsker at læse og har brug for en lækker brille til at aflaste øjnene, så er en enkeltstyrkebrille, det du søger.  

Vores specialister står klar til at vejlede dig til at vælge den helt rigtige enkeltstyrke brille, så du kan se verden med nye klare øjne. En enkeltstyrkebrille har den samme styrke over hele glasset, og vil fungere rigtig godt indtil en dag, hvor du begynder at opdage grå hår og måske får brug for flerstyrkeglas. Med Smukt Syn ved din side, så ved du præcist, når du skal gå fra enkeltstyrke til flerstyrkeglas. 

 

Flerstyrkeglas (progressive glas) 

For dig som har en mere kompleks synsfejl, så kan det være nødvendigt med et flerstyrkeglas. Et flerstyrkeglas har evnen til at korrigere dit syn, sådan at du kan se godt på flere forskellige afstande. I stedet for, at du skal købe flere slags briller til dine forskellige behov, kan du få en brille som dækker over alle dine behov.  

Det kan være, du sidder ude i haven en sommeraften, mens du læser en god bog og pludselig bliver forstyrret af, at der kommer en person ind ad havelågen. Med en flerstyrkebrille behøver du ikke at undre dig over, hvem det mon er, som kommer på besøg, da du kan se det med det samme. Brillen fungerer lige så godt som læsebrille, som når du skal se på afstand. Hvis du arbejder mange timer foran en computer, så skal du måske investere i en skærmbrille. Dette er en brille, som giver dig et bredere synsfelt for nært syn.  

Uanset hvad dit behov er, så kan du være sikker på at få brilleglas, som matcher dit behov hos Smukt Syn. Samtidig med at dit syn forbedres giver vi dig også en brille, som fremhæver dine smukkeste sider.

For at vi kan finde de helt rigtige brilleglas til dine nye briller, er det vigtigt at vi laver en opdateret synstest. Du kan ringe til os på 20 86 43 44 eller du kan klikke på linket her: Book tid til synsprøve, for at booke tid online. Vi glæder os til at høre fra dig.