Briller

Køb dine nye briller hos din lokale Skanderborg optiker 

Er det svært at vælge nye briller? Er du i tvivl om, hvilke briller, der klæder dig bedst? Hvis du køber dine briller hos Smukt Syn, så kan du være sikker på, at du får en brille, som sidder helt perfekt og klæder dig. Brillerne er en stor del af din fremtoning, og det er derfor vigtigt at vælge en brille, som du trives med. Hos Smukt Syn står vi klar til at hjælpe dig med det perfekte nye brillekøb.  

Brillestel

Man skal holde tungen lige i munden, når man skal vælge brillestel. Der er nemlig rigtig mange modeller at vælge i mellem, og man kan hurtig se sig blind på form og farver. Hos Smukt Syn har vi eksperter, som står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte brille. Både med omtanke for dit syn og dit ansigt. Vores optikere er nemlig ikke kun uddannet til at måle dine øjne og udvælge passende briller. Vores optikere ved præcist, hvilket brillestel der gør dig endnu smukkere. Hos Smukt Syn forhandler vi ikke kun kædeindkøb, men kan håndplukke de brillestel, som vi mener, er de flotteste til dig. Du kan derfor finde en helt unik og personlig brille hos os.  

Når du skal vælge en brille, så skal du vælge ud fra funktion, og det som klæder dig. Hvis du bruger briller på daglig basis, så kan det være en ide, at du tænker over din egen stil og vælger nogle briller, som passer til dit look. Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige par. Vores optikere tager selvfølgelig hensyn til, hvilke glas du har brug for, når han rådgiver dig i forhold til stel. Den synsfejl, som du bærer rundt på, vil selvfølgelig have betydning for brilleglassets tykkelse og dermed have påvirkning på, hvilket stel som passer bedst. En brille skal være harmonisk og kunne bæres med stolthed. Det er lige præcis sådan en brille du får som kunde hos os. 

Læsebriller, solbriller eller sportsbriller? - Vi kan hjælpe dig 

Behovet for briller er individuelt. Nogle er meget afhængige af at bruge briller, mens andre kan nøjes med et par læsebriller. Hvis brillerne er en fast del af din identitet, så kan det være, at du har brug for flere slags briller. Uanset hvad dit behov er, så står vi klar til at rådgive dig. Måske er du en farverig modeløve, som har lyst til moderne briller? Vi forhandler sidste mode af brillestel. Måske ønsker du, at brillen skal være så diskret som mulig? Vi forhandler alt i klassiske brillestel. Sammen, finder vi det brillestel, som du drømmer om. Det som kendetegner os, er at uanset hvad du ønsker at signalere med dine briller, så finder vi et brillestel, som fuldender din stil.

Hvis du kun bruger briller som aflastning under læsning eller i kombination med kontaktlinser, så kan du vælge en lidt anden type brille end, hvis du bruger dem hele tiden. Hverdagsbriller bør have et godt synsfelt, sådan at du kan have overblikket uden at få ondt i nakken. Et par sportsbriller skal selvfølgelig også vælges med omtanke for dine behov, skal det være til en aktiv livsstil, hvor der er meget bevægelse eller ønsker du et par briller, som understreger din personlige stil? Et besøg hos Smukt Syn vil give dig briller, som passer til dit behov. 

 

Hos Smukt Syn får du professionel vejledning 

Når du vælger at købe dine nye briller hos Smukt Syn, så får du professionel rådgivning hele processen igennem. Vi sørger for, at du får en brille, som optimerer dit syn samtidig med, at vi giver dig en brille, som gør dig endnu smukkere. Vores mangeårige erfaring med briller gør, at vi kan finde en brille, som er klædelig til din ansigtsform og farvetoner.  

Brillen skal selvfølgelig også sidde behageligt uden at glide ned ad næsen eller gnave. Vores optiker hjælper med at tilpasse brillen, så den sidder helt perfekt på dig. Du er altid velkommen til at kigge forbi, hvis dine briller har brug for at blive justeret. 


Ønsker du at booke tid til en synsprøve så du kan finde de perfekte brilleglas til dit nye stel, kan du klikke på linket her: Book tid til synsprøve